לןגן

קריספ תפו"ע ודובדבנים

מאת: ליהי א, פורסם: 09/09/2016 | 09:36
קריספ תפו"ע ודובדבנים

תקציר המתכון: קלי קלות, מהמטבח האמריקאי באהבה!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים ל"קריספ"

רכיבים למילוי

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל180. בקערה בינונית לערבב את חומרי ה"קריספ" עם הידיים, עד ליצירת פירורים שנראים קצת כמו חול רטוב (סליחה). לשטח חצי מהכמות על תבנית 22-24 לאפות כ 15 דק. להוציא, לצנן. לערבב את התפוחים עם טיפונת סוכר וקינמון (למי שאוהב), לשטח על התחתית, מעל לפזר דובדבנים. מעל הדובדבנים לפורר את שארית תערובת הקריספ על הדובדבנים, לאפות כחצי שעה או עד שהתפוחים רכים. (אם משחקים מלמעלה מהר, ניתן לכסות בנייר אלומיניום. בתאבון!!