לןגן

עוגת פס שוקולד עסיסית

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 09/09/2016 | 01:50
עוגת פס שוקולד עסיסית

תקציר המתכון: עוגה מושלמת (:

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לציפוי

אופן הכנה

  1. בסיר לשים קקאו, שוקולד מריר, חמאה, יין, ולשים על הגז לערבב עד לאחדות להוריד מהגז ולחכות שיתקרר. לבינתיים נפריד ביצים ואת החלמונים נשים בצד..ואת החלבונים נקציף עם כוס סוכר לקצף יציב. נחזור לסיר נשים את התערובת של הקקאו בקערה נוסיף את החלמונים ונערבב מהר מהר עד לאחדות נוסיף קמח ונערבב טוב טוב ואז בתנועות קיפול להוסיף את הקצף עד שנבלע. נחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש ונכניס את העוגה ל40 דקות.

  2. תבנית אינגלייש רחבה ראו תמונה (: