לןגן

פס בצק פריך ושוקולד

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 09/09/2016 | 00:46
פס בצק פריך ושוקולד

תקציר המתכון: פשוט מושלם לצד קפה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי שוקולד

אופן הכנה

  1. לערבל את מצרכי הבצק עד לבצק אחיד ולחלק ל2 כדורים שווים ולהניח בצד.

  2. למילוי .. לקחת סיר ולשים בתוכו את החלב הקקאו השוקולד החמאה והתמצית וניל ולערבב עד לתערובת חלקה ולהעביר לקערה ולהניח שיתקרר לבינתיים נפריד ביצים ואת החלבונים לשים בקערת מיקסר ולהקציף עם כוס סוכר לקצף יציב נחזור לקערת השוקולד ונכניס לתוכה את החלמונים ולערבב במהירות ואז להוסיף את הקמח ולערבב טוב ואז את הקצף שהכנו לערבב בתנועות קיפול עד שנעלם הלבן ולהניח בצד.

  3. נחזור לבצק על שיש מקומח נפתח את העיגול לצורת מלבן ונניח על תבנית מלבנית(ראו תמונה של התבנית למטה) נשמן את התבנית ונניח את הבצק בתוכה ועם האצבעות להדק לצורת מלבן וליישר על זה נשפוך את השוקולד שהכנו ומעל את העיגול שנותר גם נפתח על שיש מקומח לצורת מלבן ונניח על השוקולד ..להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל30 דקות לחכות שיתקרר ולבזוק אבקת סוכר.בהצלחה