לןגן

דג סלמון עם פלפלים ציבעוניים קלויים וזיתים

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 08/09/2016 | 10:43
דג סלמון  עם פלפלים ציבעוניים קלויים  וזיתים

תקציר המתכון: דגים מטובלים בחריפות מתקתקת עם חומץ מעורר את החושיים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

דג סלמון עם טעמים של עוד

דג סלמון עם טעמים של עוד

אופן הכנה

  1. לתבשיל

  2. כל מרכבי התבשיל למעט הפלפלים הקלויים והחומץ. לשים בסיר ולבשל 1/2 שעה בתוספת כוס מים.

  3. לשים את הפלפלים בתחתית הסיר. ומעליהם את הדגים. בישול 1/2 שעה. מוסיפים את החומץ ומבשלים 10 דקות. ב-5 דקות אחרונות של התבשיל מפזרים קימל טחו.ן וטימין טחון

  4. הערה. לשטוף את הזיתים מספר פעמים בכדי לנטרל טעם לוואי ומליחות.