תקציר המתכון: קינוח שלא ישאיר אף אורח אדיש!
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מפשירים את הבצק, מניחים בתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה, אופים 170 מעלות עד להזהבה.
שוטפים את התאנים (שומרים כ 10 תאנים לקישוט), שמים בסיר, מוסיפים מחמאה, סוכר חום, קינמון, מבשלים עד להסמכת הרוטב.
במעבד מזון טוחנים את הבצק, מחלקים בכוסות קינוח, יוצקים 2 כפות תאנים (עם הרוטב), מחלקים שוב מהבצק, מפזרים אגוזי מלק ומקשטים עם תאנה..