לןגן

עוגת שוקולד בשתי שניות

מאת: לילך טייב, פורסם: 06/09/2016 | 20:08
עוגת שוקולד בשתי שניות

תקציר המתכון: אם הפתיעו אותכם אורחים ללא כל התרעה מוקדמת הנה מתכון לעוגת קלה מאוד וטעימה במיוחד. שווה לנסות.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי:

אופן הכנה

  1. מכניסים לקערה את כל המרכיבים, מערבבים היטב עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים. מכניסים לתבנית ואופים כחצי שעה בחום של 170 מעלות. בודקים עם קיסם את העוגה, אם הקיסם יוצא נקי ויבש סימן שהעוגה מוכנה.

  2. הכנת הציפוי: ממיסים בסיר כפול על אדים או במיקרוגל את השוקולד והריצ', מערבבים היטב לקבלת קרם חלק. מצפים את העוגה, חותכים ומקשטים כרצונכם והרי לכם עוגת שוקולד טעימה בצ'יק וצ'ק.

  3. באהבה לילך:)