לןגן

עוגת קרמבו קרה וטעימה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 06/09/2016 | 16:59
עוגת קרמבו קרה וטעימה

תקציר המתכון: עוגת קרמבו מרשימה וללא אפייה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לתחתית

לקצפת

לציפוי

אופן הכנה

  1. את הפתי בר טוחנים ואז שמים בקערה ושופכים חלב והכף נס קפה ומערבבים..ואז משמנית תבנית 24 או 26 ומשטחים את התערובת עם ידיים רטובות ומעל לסדר את הקרמבו בתפזורת ולהניח בצד.

  2. את חומרי הקצפת להקציף טוב ושפוך על הקרמבו שהכל יכנס בחריצים ואז לקחת את התבנית ולדפוק על השיש בעדינות שהקצפת תכנס טוב לחורים..ליישר בעדינות ואז להכניס למקפיא לשעתיים ואז שזה מתקשה לקחת סיר לשים את חומרי הציפוי ולערבב עד לסמיכות ולשפוך על הקצפת ולהחזיק את התבנית ביד ולהטות אותה שיכסה את כל הלבן ולהכניס שוב למקפיא למספר שעות.

  3. העוגה יכולה גם להיות עוגת גלידה וגם עוגה קרמית לשיקולכם שניהם טעימים..בהצלחה.