לןגן

סלט בטטה אפויה עם פקאנים מסוכרים ברוטב צ'ילי מתוק

מאת: אורית לוי, פורסם: 06/09/2016 | 13:46
סלט בטטה אפויה עם פקאנים מסוכרים ברוטב צ'ילי מתוק

תקציר המתכון: סלט חגיגי וטעים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את קוביות הבטטה עם מעט שמן, שמים בתבנית עם ניר אפיה ואופים בחום של 180 מעלות עד שמתרככות וזהובות (בערך 30 דק').

  2. מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן לגמרי.

  3. בינתיים מערבבים את יתר מרכיבי הסלט. מוסיפים את הבטטה , מערבבים הכל ומגישים