לןגן

פלפלים בתחמיץ

מאת: אורית לוי, פורסם: 06/09/2016 | 13:08
פלפלים בתחמיץ

תקציר המתכון: תוספת לכל מנה, זיכרון הילדות אצל הסבתא הרומנייה הבשלנית שלי

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לאפות את הפלפלים בתנור בתבנית עם נייר אפייה בחום 180 כ- 40 דק'. להוציא לשקית ניילון כשהם חמים, לסגור ולתת להתקרר כחצי שעה.

  2. לקלף את הפלפלים, להוסיף את שאר המצרכים, לסדר בקופסא ולתת להתקרר מס' שעות לפני ההגשה