לןגן

עוגיות טחינה - בני סיידא

מאת: פז יעיש, פורסם: 09/05/2015 | 09:08

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

  2. מערבבים בקערה את כל החומרים ולשים לבצק אחיד. אם הבצק רך מדי, שומרים את הבצק כשעה במקרר.

  3. מחלקים את הבצק ל-40 כדורים ומניחים אותם בתבניות במרווחים של 5 ס"מ. משטחים מעט כל כדור ונועצים בו חצי שקד.

  4. אופים כ-15 דקות, רק עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים מעט, מוציאים מהתבנית ושומרים בקופסא סגורה.