לןגן

מלבי (חלבי)

מאת: Sari Noy, פורסם: 05/09/2016 | 17:36
מלבי (חלבי)

תקציר המתכון: קינוח קל וטעים.

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר את החלב והסוכר, מביאים לכמעט רתיחה.

  2. בינתיים בכוס עם חלב מערבבים את הקורנפלור עד להמסה, מוסיפים לסיר החלב ומערבבים טוב, מורידים את הלהבה לבינונית וכל הזמן בוחשים עד שמסמיך. מורידים מהאש, מוסיפים מי ורדים ומערבבים.

  3. יוצקים לצלוחיות אישיות ומקררים.

  4. בהגשה יוצקים סירופ עם מי ורדים. אפשר לפזר מעל: קוקוס, בוטנים טחונים וכד'.