לןגן

רולדת שמרים עם שוקולד לבן וקוקוס

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 02/09/2016 | 19:25
רולדת שמרים עם שוקולד לבן וקוקוס

תקציר המתכון: רולדת שמרים מבצק רך וטים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

להברשה

לקוקוס

לקישוט

אופן הכנה

  1. מילוי לקוקס לשים בסיר חלב ולהרתיח להוסיף חמאה וסוכר ושהחמאה נמסה לכבות ולהוסיף את הקוקוס לערבב טוב ולשים בצד שיתקרר לחלוטין ( לא לשים על הבצק חם כי הבצק יקרע )

  2. ואז לערבל את מצרכי הבצק לכדור חלק אם דביק להוסיף כל פעם כף קמח אם יבש להוסיף כל פעם כף מים עד לבצק חלק לכסות ולהתפיח שעה.

  3. לאחר שעה לקמח משטח עבודה לפתוח את הבצק בעזרת מערוך מקומח לשים את מילוי הקוקס הקר באמצע בצורת קו ישר לשים מעל את השוקולד איך שהוא מהצדדים עם סכין לעשות חריצים ופשוט לסגור מעל הקוקס אחד על השני בצורת צמה להבריש בביצה ולהתפיח עוד חצי שעה ואז להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל30 דקות בערך.