לןגן

מאפה בשר אישי

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 02/09/2016 | 18:35
מאפה בשר  אישי

תקציר המתכון: מאפה אישי ..יש יותר טוב מזה😃

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב הכל בקערה לשמן את הידיים וליצור כדורים ולטגן בשמן על אש בינונית מכל צד להוציא את הקציצות על נייר אפייה...לאחר מכן לפתוח בצק עלים לקמח שיש לרדד ולעשות ריבועים בכל ריבוע להכניס כדור ולסגור היטב. להניח בתוך תבנית שקעים משומנת כל כדור להבריש בביצה ולפזר שומשום לאפות בחום 200 מעלות עד שמחליץ צבע בערך 35 דקות.

  2. הערה שהריבועים יהיו דקים אחרת זה הבצק לא יתבשל טוב..מאוד חשוב לקמח את השיש. בהצלחה.