לןגן

קרפ צרפתי אמיתי !

מאת: נטלי , פורסם: 02/09/2016 | 09:51
קרפ צרפתי אמיתי !

תקציר המתכון: קרפ צרפתי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל המצרכים עד שלא יהיו גושים עד שתתקבל תערובת חלקה ודלילה.

  2. מחממים מחבת דקה שטוחה שמיועדת לקרפים - בעזרת מעט שמן בנייר סופג.

  3. שמים מהבלילה במצקת , ולמזוג באמצע המחבת החמה.

  4. במהירות מזיזים את המחבת מצד לצד כך שכל המחבת תתמלא בבלילה שהכנו

  5. שהקרפ נהייה בצד אחד הופכים אותו

  6. מקפלים את הקרפ לשתיים ומורחים את המילוי שבוחרים (נוטלה , שחר וכו' )

  7. שוב מקפלים ל-2