לןגן

דגים ברוטב

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 01/09/2016 | 20:35
דגים ברוטב

תקציר המתכון: מנה בית בטעם שבת

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דגים ברוטב

  2. לנקות את הדגים היטב מיקסקסים וסנפירים כולל בטן הדג .. כ4 דגים חתוכים אפשר דג שלם ...מכול דג אפשרי אלו דגי מושט טבריני הניקראים אמנון...להמליח 10 דקות... ולישטוף ולסנן...

  3. לטגן בסיר 10 או יותר כמה שאוהבים שיני שום אפשרי שלמים או פרוסים ביחד עם 1/4 כוס שמן לערבב להוסיף צרור קוסברה חתוכה גס ולתבל 1/4 כפית מלח 1/4 פלפל שחור רגיל 2 כפות פפריקה אפשרות לשלב פפריקה חריפה וסודני טחון 1/4 כפית כרכום לערבב להוסיף 2 כוסות מים להוסיף את הדגים השטופים מימלח לבשל 25 דקות להוסיף כף מרק עוף פרווה וכן שוב כוסברה קצוצה לעוד 10 דקות בישול לכבות ולהגיש בהצלחה אורה...אפשרות להכניס תפוחי אדמה פרוסים....