לןגן

לביבות ירק אפויות

מאת: Alexandra Mills, פורסם: 31/08/2016 | 22:49
לביבות ירק אפויות

תקציר המתכון: לביבות ירק טעימות בטירוף , והכי חשוב - בריאות ! * מומלץ לאכול עם סקי או לבנה :)

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש לגרד את כל הירקות גס בפומפיה. את הברוקולי והכרובית לבשל ולמעוך . לשים את כל המרכיבים לפי הסדר ולערבב עם היד. לחמם תנור על 200 מעלות , לקחת תבנית למרוח קצת שמן זית , עם היד לעשות לביבות דקות ולשים על התבנית. לאפות כ40 דק' - שעה עד שמזהיב. להגיש עם סקי או לבנה ! בתאבון !