לןגן

פרשקי טעים

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 31/08/2016 | 13:00
פרשקי טעים

תקציר המתכון: פירשקי פשוט טעים ממולא בתפוח אדמה ובכקוב מושלם.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי כרוב

למילוי תפוח אדמה

אופן הכנה

  1. להרתיח תפוח אדמה על הגז שיהיה רכים לקלוף את הקליפה ולשים בקערה למעוך להוסיף את התיבול ולמעוך שוב עד לפירה להניח בצד להתקרר.

  2. למילוי הכרוב. לחתוך ואת הבצל לקוביות קטנות ואת הכרוב לחוטים דקים ולטגן על אש נמוכה עד שרך ומחליף צבע לחום ואז להוסיף את התיבול לערבב ולכבות את הגז ולהניח בצד שיתקרר.

  3. לבצק. בקערת מיקסר לשים את הקמח והשמרים ולערבב .. אחכ להוסיף את יתרת החומרים לפי סדר ולערבל לכדור בצק חלק אם הבצק יבש מידי להוסיף כל פעם כף מים, אם רך מידי להוסיף עוד 2 כפות קמח לעטוף את הקערה ולהניח שיתפח שעה. לאחר שעה ללוש שוב ולהתפיח עוד חצי שעה . לאחר חצי שעה לקמח שיש ומערוך .לקרוץ בעזרת היד כ12 כדורים לפתוח כל כדור בעזרת מערוך לשים מילוי ולצבוט למעין צורת אליפסיה (סירה) לחמם 2 כוסות שמן בסיר ולהתחיל לטגן מכל צד ...וזה טעים.

  4. ראו תמונות בהצלחה