לןגן

פירשקי טעים

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 31/08/2016 | 12:59

תקציר המתכון: פירשקי פשוט טעים ממולא בתפוח אדמה ובכקוב מושלם.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי תפוח אדמה

למילוי כרוב

אופן הכנה

  1. להרתיח תפוח אדמה על הגז שיהיה רכים לקלוף את הקליפה ולשים בקערה למעוך להוסיף את התיבול ולמעוך שוב עד לפירה להניח בצד להתקרר.

  2. את הכרוב לחתוך ואת הבצל גם לטגן על אש נמוכה עד שרך ומחליף צבע לחום להוסיף את התיבול לערהץבב ולכבות את הגז ולהניח בצד שיתקרר.

  3. לבצק. בקערת מיקסר לשים את הקמח ובץהשמרים ולערבב אחכ את יתרת החומרים לפי סדר ולערבל לכדור בצק חלק אם הבצק יבש מידי להוסיף כל םעם מים אם רך מידי להוסיף עוד 2 כפות קמח לעטוף את הקערה ולהניח בשיתפח שעה אחכ שוס ללוש ולהתפיח עוד חצי שעה לאחר חצי שעה לקמח שיש ומעקוך לקרוץ בעזרת היד כ12 כדורים לפתוח כל כדור בעזרת מערוך לשים מילוי ולצבוט למעין צורת אליפסיה (סירה) לחמם 2 כוסות שמן בסיר ולהתחיל לטגן מכל צד ...וזה טעים.

  4. ראו תמונות בהצלחה