לןגן

צ'יפס בטטה

מאת: אורית לוי, פורסם: 31/08/2016 | 11:31
צ'יפס בטטה

תקציר המתכון: צ'יפס בריא ותוספת נפלאה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הצ'יפס במים רותחים כ- 5 דקות, להסיר מהאש ולסנן.

  2. להניח בקופסא עם שמן זית, לסגור מכסה ולשקשק היטב שיתכסה בשמן זית.

  3. להקפיא לשעה. לחמם תנור ל- 180 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה ולמרוח מעט שמן זית ולפזר את הצ'יפסים בשיכבה אחת.

  4. לאפות שעה ולערבב תוך כדי. לפזר מעט מלח למי שרוצה