לןגן

תבשיל בקר ותפו''א

מאת: אורית לוי, פורסם: 31/08/2016 | 11:10
תבשיל בקר ותפו''א

תקציר המתכון: מנה עם ריח וטעם נפלאים.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בסיר גדול את הבצל עד הזהבה, מוסיפים שום ומטגנים דקה. מוסיפים פפריקה מתוקה וחריפה, לערבב טוב עם הבצל. להוסיף את הבשר ולטגן מס' דקות מכל הצדדים. להוסיף מלח גס.מוסיפים טיפה מים שלא יישרף הבשר ונותנים לו להתבשל במיץ של עצמו כ2 דקות.

  2. מוסיפים את כל התבלינים חוץ מהאורגנו ומערבבים. מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים על אש בינונית כשעה.

  3. מוסיפים את תפו''א והסלרי, מפזרים את האורגנו ומבשלים על אש נמוכה עוד כשעה עם מכסה חצי סגור.