לןגן

פשטידה חצי חצי

מאת: Tamar Feldman, פורסם: 30/08/2016 | 17:02

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים:

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה: לקחת תבנית בגודל נורמל. לפתוח את הבצק עלים ולחתוך בגודל של משטח התבנית. לחורר את הבצק עלים עם מזלג (עדיף כמה שיותר ככה זה יאפה יותר טוב.) לקחת כערה ולערבב בה את כל המצרכים מלבד הגבינה צהובה. לשפוך מעל הבצק עלים את התערובת, להוסיף מעל את הגבינה צהובה ולהכניס לתנור. בתאבון! נ.ב. בתנור למשך 20-30 דקות בחום של 180°.