לןגן

שעועית ירוקה מוקפצת בשומשום וגמבה

מאת: אורית לוי, פורסם: 30/08/2016 | 15:25
שעועית ירוקה מוקפצת בשומשום וגמבה

תקציר המתכון: תוספת קלילה, טעימה ומשביעה ,5 דק' עבודה ודל קלוריות

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את השעועית לפי ההוראות במים רותחים עם כף מלח ולסנן

  2. במחבת סויה, שיני שום כתוש, רצועות גמבה.

  3. לטגן מס' דקות, להוסיף שומשום.

  4. להוסיף את השעועית, לערבב היטב, להקפיץ מס' דקות ולטרוף!