לןגן

עוגת שוקולד וביסקוויטים משולשת ללא אפייה

מאת: אורית לוי, פורסם: 30/08/2016 | 15:11
עוגת שוקולד וביסקוויטים משולשת ללא אפייה

תקציר המתכון: עוגה קלה להכנה, מרשימה וטעימה מאוד!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לקרם:

לרוטב שוקולד:

אופן הכנה

  1. לפרוס נייר כסף על השיש ולהניח נייר אפייה עליו.

  2. להרטיב בכוס חלב ביסקוויטים ולהניח בשורה לאורך 7 (או 6) ולרוחב 3. למלא ביניהם (יוצא 21).

  3. להקציף קרם וניל במיקסר - 2 אינסטנט וניל, 2 כוסות חלב ו- 2 שמנת מתוקה. למרוח על הביסקוויטים שיכבה נדיבה. על זה עוד שכבת ביסקוויטים וקרם וכו' עד שיש 3 שכבות ביסקוויטים ולבסוף שכבת וניל למעלה.

  4. להעמיד 4 ביסקוויטים בשורה לאורך השכבה באמצע ולהרים בעדינות את שני הקצוות עם נייר הכסף עד שייווצר משולש. לקרר שעה.

  5. להמיס במיקרו בפולסים של 30 שניות כל פעם את השוקולד והשמנת מתוקה ולערבב כל פעם.

  6. למזוג את השוקולד על העוגה הקרה. לשמור במקרר

  7. תתכוננו להתמכר...