לןגן

סלט פטריות ופלפלים חם

מאת: אורית לוי, פורסם: 30/08/2016 | 11:38
סלט פטריות ופלפלים חם

תקציר המתכון: טעים, צבעוני ושמח בבטן ובלב

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לטגן בשמן זית את הבצל כ- 5 דק'.

  2. להוסיף את הפלפלים ולטגן עוד כ- 5 דק' עם מכסה.

  3. להוסיף את השום ואת הפטריות ולטגן עוד כ- 2 דק'.

  4. בקערה לערבב את חומרי הרוטב ולשפוך למחבת, לערבב היטב ולטגן עוד כ- 2 דק'.

  5. להכניס לקערת הגשה ולפזר שומשום.

  6. אפשר להגיש קר או חם ♥