סלט פטריות ופלפלים חם
מאת: אורית לוי, פורסם: 30/08/2016 | 11:38
תקציר המתכון:
טעים, צבעוני ושמח בבטן ובלב
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 כפות שמן זית לטיגון
-
1 בצל סגול חתוך לחצי ואז חתוך לרצועות דקות
-
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
-
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
-
1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות לרצועות
-
4 שיני שום פרוסות
לרוטב
-
חצי כפית פלפל שחור, רבע כפית מלח
-
2 כפות רוטב סויה, 1 כפית סילאן או דבש, 1 כפית מיץ לימון
-
חצי כוס שומשום טרי או קלוי לפיזור
אופן הכנה
-
לטגן בשמן זית את הבצל כ- 5 דק'.
-
להוסיף את הפלפלים ולטגן עוד כ- 5 דק' עם מכסה.
-
להוסיף את השום ואת הפטריות ולטגן עוד כ- 2 דק'.
-
בקערה לערבב את חומרי הרוטב ולשפוך למחבת, לערבב היטב ולטגן עוד כ- 2 דק'.
-
להכניס לקערת הגשה ולפזר שומשום.
-
אפשר להגיש קר או חם ♥