תקציר המתכון: דג הסלמון. עם קישואים שום והרבה לימון
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
קישואים בקליפתם לפרוס ולשטוף היטב. דלעת קלופה שטופה היטב לפרוס. ושיני שום. . . ולסדר את הירקות על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
הדגים לסדר על הירקות המיצים ניגרים על הירקות. הדגים משתזפים גם הירקות עם הרבה לימון מאד טעים.
לפזר מעל כמון ולזלף את השמן מעל ולשלוח לתנור 180 מעלות להזהבה יפה תהנו
הערה. לא לשכוח לסחוט על הדגים לימון ולפזר מלח. להשאיר 1/2 שעה ולישטוף