לןגן

דג סלמון עם קישוא ודלעת. שמן זית עסיסי נימוח

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 28/08/2016 | 18:06
דג  סלמון  עם קישוא  ודלעת.  שמן זית   עסיסי   נימוח

תקציר המתכון: דג הסלמון. עם קישואים שום והרבה לימון

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הכוכב דג סלמון וירקות

אופן הכנה

  1. קישואים בקליפתם לפרוס ולשטוף היטב. דלעת קלופה שטופה היטב לפרוס. ושיני שום. . . ולסדר את הירקות על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

  2. הדגים לסדר על הירקות המיצים ניגרים על הירקות. הדגים משתזפים גם הירקות עם הרבה לימון מאד טעים.

  3. לפזר מעל כמון ולזלף את השמן מעל ולשלוח לתנור 180 מעלות להזהבה יפה תהנו

  4. הערה. לא לשכוח לסחוט על הדגים לימון ולפזר מלח. להשאיר 1/2 שעה ולישטוף