לןגן

עוגת שוקולית רכה רכה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 27/08/2016 | 18:11
עוגת שוקולית רכה רכה

תקציר המתכון: עוגת שוקולית ממולצת מאוד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לגנאש

לסירופ

לעוגה

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים שלמות עד לקצף תפוח בערך 5 דקות בהדרגה להוסיף את הסוכר ואז להנמיך אץ מהירות המיקסר ולהוסיף את שאר החומרים לשמן תבנית 26 ולשפוך את התערובת לחמם תנור 180 דקות 10 דקות מראש ולאפות 40 דקות. מיד שהעוגה יוצאת לשפוך עליה את החלב חם והכף נס קפה( לערבב ביחד טוב ולשפוך על העוגה) לתת לה להתקרר. לאחר מכאן את הציפוי לקחת סיר לשים על הגז לערבב עד שיסמיך ולשפוך על העוגה.