לןגן

רולדת שוקולד תות

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 27/08/2016 | 15:41
רולדת שוקולד תות

תקציר המתכון: רולדת שוקולד תות🌰💟🍓

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקצפת

גנאש שוקולד לציפוי

אופן הכנה

  1. להקציף 4 ביצים ללא הפרדה עם כוס סוכר בהדרגה.. להוסיף את הקמח שמן וקקאו. לערבב היטב עם מרית. לשמן נייר אפיה לפזר מעט סוכר וליצוק את התערובת ..לשטח היטב . לחמם תנור 170 מע ולאפות כ 15 דק.

  2. לאחר האפיה להפוך את הרולדת על מגבת )על המגבת פיזרתי מעט סוכר) שלא ידבק. להניח להתקררות. להכין קצפת אפשרי משמנת צמחית/חלבית לפתוח לא הרולדה למלא ולגלגל שוב. להכניס למקרר להתקררות. להכין את הגנאש ולשפוך מעל.תהנו הילה💟🍓🌰הכנתי את הקצפת משמנת מתוקה אפשרי פרווה משמנת צמחית.