תקציר המתכון: רולדת שוקולד תות🌰💟🍓
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להקציף 4 ביצים ללא הפרדה עם כוס סוכר בהדרגה.. להוסיף את הקמח שמן וקקאו. לערבב היטב עם מרית. לשמן נייר אפיה לפזר מעט סוכר וליצוק את התערובת ..לשטח היטב . לחמם תנור 170 מע ולאפות כ 15 דק.
לאחר האפיה להפוך את הרולדת על מגבת )על המגבת פיזרתי מעט סוכר) שלא ידבק. להניח להתקררות. להכין קצפת אפשרי משמנת צמחית/חלבית לפתוח לא הרולדה למלא ולגלגל שוב. להכניס למקרר להתקררות. להכין את הגנאש ולשפוך מעל.תהנו הילה💟🍓🌰הכנתי את הקצפת משמנת מתוקה אפשרי פרווה משמנת צמחית.