לןגן

פסטיה

מאת: טלי אלפסי ארז, פורסם: 27/08/2016 | 09:31

תקציר המתכון: מנה עשירה עיקרית לחג

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל יחד עם הפלפל חריף ושלוש שיני שום

  2. מוסיפים פרגיות שנוקו ונחתכו לקוביות קטנות מאוד

  3. אחרי שהפרגיות שהן בחצי הבישול מוסיפים את התבלינים, הגינגר, הדבש, שזפים חתוכים אגוזים פטרוזליה . ואז בסוף את הקורנפלור הבלילה מוכנה .

  4. לשמן תבנית זכוכית גדולה . להוציא עלה פילו מהאמצע החוצה . אותו דבר לצד השני . ואז להניח עוד דף באמצע לשפוך את הבלילה באמצע לסגור את הדפים. להוסיף מעל עוד דף. למרוח ביצה זורים מעט קינמון ואז רבע שעה לתנור 160 מעלות