תקציר המתכון: מנה עשירה עיקרית לחג
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מטגנים בצל יחד עם הפלפל חריף ושלוש שיני שום
מוסיפים פרגיות שנוקו ונחתכו לקוביות קטנות מאוד
אחרי שהפרגיות שהן בחצי הבישול מוסיפים את התבלינים, הגינגר, הדבש, שזפים חתוכים אגוזים פטרוזליה . ואז בסוף את הקורנפלור הבלילה מוכנה .
לשמן תבנית זכוכית גדולה . להוציא עלה פילו מהאמצע החוצה . אותו דבר לצד השני . ואז להניח עוד דף באמצע לשפוך את הבלילה באמצע לסגור את הדפים. להוסיף מעל עוד דף. למרוח ביצה זורים מעט קינמון ואז רבע שעה לתנור 160 מעלות