לןגן

תפוח אדמה בתנור בצבע רך רך

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 26/08/2016 | 19:26
תפוח אדמה בתנור בצבע רך רך

תקציר המתכון: תפוח אדמה בתנור רך רך ונמס בפה.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך תפוח אדמה לרבעים לשים בקערה להוסיף את כל המצרכים להעביר לשקית קוקי לסגור לחורר עם קיסם מלמעלה 5 חורים לחמם תנור ל200 מעלות על טורבו ולאפות בערך 40 דקות.