לןגן

צלי בשר

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 25/08/2016 | 17:24
צלי בשר

תקציר המתכון: צלי בשר פרוס מענג ומיוחד

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבישול הבשר

לרוטב

לשפוך מעל הבשר

אופן הכנה

  1. צלי בשר לבשל בשר בסיר לחץ או בסיר רגיל עד לרכות בערך שעה וחצי עים מים בצל שלם שורשים ראש סלרי כחצי צרור כוסברה פיטרוזליה פלפל אנגלי כ5 גרגירים 1/4 כפית כרכום ...לסנן לקרר ואז לפרוס זה בשר צלי כתף מספר 5.. לטגן בסיר 2 בצלים חתוכים לשרוכים עם 4 כפות שמן עד שקיפות להוסיף 2 שיני שום חתוכים 7 גיבעולי סלרי חתוכים דק לערבב להוסיף ציר מהבשר שסיננו כ2 וחצי כוסות לתבל כפית מלח פלפל שחור גרוס 1/4 כפית 2 כפות רסק עגבניות קורט כמון 1/2 כפית פפריקה קורט אגוז מוסקט מגורד לערבב להוסיף את פרוסות הבשר לבשל כחצי שעה לקחת בכוס שקית צלי בשר עם חצי כוס מים לערבב ולישפוך מעל הבשר להמשיך לבשל לעוד 10 דקות או עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב ולהגיש בהצלחה אורה...