לןגן

קציצות דגים אש

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 25/08/2016 | 16:31
קציצות דגים אש

תקציר המתכון: קציצות דגים אש...😊

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעיסת הדגים

לרוטב

אופן הכנה

  1. את הדגים לטחון לשים בקערה לשים את שאר המצרכים ולערבב ולהניח בצד.

  2. לרוטב_ לטגן בצל ושום ועגבניות וכוסברה 10 דקות להוסיף תבלינים ומים לערבב לתת רתיחה לתת לזה 5 דקות בישול( אני גם טחנתי את הרוטב זו גם אפשרות) להוסיף את הקציצות לנער מידי פעם את הסיר ולתת בישול של חצי שעה ..לאחר מכן לקחת כוס לשים רבע כוס שמן ועוד כפית פפריקה מתוקה לערבב ולפזר בתנועות סיבביות בסיר לפזר כוסברה.לכבות ולאכול.