קציצות דגים אש
מאת: אורטל עמרם , פורסם: 25/08/2016 | 16:31
תקציר המתכון:
קציצות דגים אש...😊
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לעיסת הדגים
-
1 כוס כוסברה קצוצה
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 קילו דגים נסיכת הנילוס טחון
-
2 ביצים
-
קורט פלפל שחור
-
1 כוס פירורי לחם
-
1 יחידה תפוח אדמה מגורד
-
8 שיניים שום כתוש
-
1 יחידה בצל מגורד
-
1 כפית פפריקה חריפה
לרוטב
-
3 כוסות מים רותחים
-
1 כפית מלח
-
2 כפות רסק
-
רבע כפית סוכר
-
5 שיניים שום קצוץ
-
2 יחידות גמבה לרצועות
-
1 יחידה פלפל חריף לרצועות
-
רבע כוס כוסברה
-
רבע כוס שמן
-
1 כפית פפריקה מתוקה וחריפה
-
חצי מיץ מחצי לימון
-
6 עגבניות מקולפות קצוצות
-
1 כוס חומוס למי שרוצה
אופן הכנה
-
את הדגים לטחון לשים בקערה לשים את שאר המצרכים ולערבב ולהניח בצד.
-
לרוטב_ לטגן בצל ושום ועגבניות וכוסברה 10 דקות להוסיף תבלינים ומים לערבב לתת רתיחה לתת לזה 5 דקות בישול( אני גם טחנתי את הרוטב זו גם אפשרות) להוסיף את הקציצות לנער מידי פעם את הסיר ולתת בישול של חצי שעה ..לאחר מכן לקחת כוס לשים רבע כוס שמן ועוד כפית פפריקה מתוקה לערבב ולפזר בתנועות סיבביות בסיר לפזר כוסברה.לכבות ולאכול.