לןגן

מקלות ציפס אפויים בתנור (:

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 25/08/2016 | 16:20
מקלות ציפס אפויים בתנור (:

תקציר המתכון: מקלות ציפס אימלה...איזה טעים.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת תפוח אדמה לחתוך למקלות לשים במים ולההרתיח 20 דקות שלא יהיו רכים מידי להעביר למסננת ולשים בקערה ..לשים בכוס שמן זית ותבלינים ולשפוך על התפוח אדמה לערבב ולאפות בחום של 180 מעלות ל30 דקות ..פשוט מעדן.