לןגן

חביתת תפוח אדמה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 25/08/2016 | 09:15
חביתת תפוח אדמה

תקציר המתכון: שילוב פשוט מנצח..😊

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלוף תפוח אדמה לשים בסיר עם מים ולהרתיח ...(בערך 20 דקות לא יותר מידי שלא יהיו רכים מידי)לכבות, לסנן,ולייבש, בתוך המסננת 10 דקות.

  2. לאחר מכן לקצוץ בצל לטגן ואז להוסיף את התפוח אדמה ולטגן מעט בערך

  3. 5 דקות. ולהוריד מהגז. לקחת קערה לשקשק את הביצים להוסיף את התפוח אדמה והתבלינים ולנער עד שהביצים יכסו אותם ..במחבת רחבה טפלון או אחרת שלא נדבק עם מעט שמן לשפוך את התערובת לבשל 10 דקות ולאחר מכן בערת צלחת או קרש חיתוך גדול להפוך להחזיר למחבת לעוד 10 דקות,ובתיאבון.