לןגן

אורז ותפוחי אדמה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 22/08/2016 | 16:30
אורז ותפוחי אדמה

תקציר המתכון: מנה פרסית טעימה וחסכונית אורז וציפס

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתחתית

לתיבול

אופן הכנה

  1. הכול בסיר אחד אורז וציפס זה מה שניקרה אורז פרסי

  2. לבשל 2 כוסות אורז עם 4 כוסות מים מעט מלח עד גמר הנוזלים לשים במסננת להניח בצד.

  3. לפרוס 3 תפוחי אדמה לפרוסות דקות לרפד את תחתית הסיר עדיף סיר טפלון עם 5 כפות שמן.ליקצוץ חבילת שמיר חבילת.פיטרוזליה וחצי חבילת.כוסברה לשים את האורז בקערה להוסיף את העלים הקצוצים לתבל כפית מלח כף מרק בצל כף מרק עוף חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב להוסיף מעל התפוחי אדמה לבשל על להבה נמוכה כשעה עם מגבת מעל הסיר ...להפוך על צלחת ולהגיש בהצלחה אורה...