לןגן

ריבועי בצק מתוק

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 22/08/2016 | 15:02
ריבועי בצק מתוק

תקציר המתכון: קינוח מתוק וטעים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לסירופ

אופן הכנה

  1. לשים בקערת מיקסר קמח ושמרים ולערבל לכדור חלק ולעטוף בניילון נצמד את הקערה ולהתפיח חצי שעה.לאחר חצי שעה על שיש מקומח לפתוח את הבצק ועם גלגלת של פיצה לחתוך לריבועים ככה את כל הבצק ..חשטב לעבוד עם שיש מקומח ומערוך מקומח...לאחר מכן לשמן מחבת טפלון ולהתחיל לטגן אותם בעזרת מזלג להפוך( שהצד הראשון מתנפח אז להפוך זה קורא במהירות). ואז לקחת סיר לשים את מרכיבי הסירופ לערבב עד שתהיה התערובת כמו ריבה..לטבול על הריבועי בצק ויאמי...( לא חייב סירופ אפשר לשים בתוך צלחת קינמון וסוכר ופשוט לערבב.

  2. בהצלחה.