לןגן

חטיפי בצק מתוק בציפוי סוכר וקינמון

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 22/08/2016 | 14:50
חטיפי בצק מתוק בציפוי סוכר וקינמון

תקציר המתכון: חטיפי בצק שאי אפשר לעמוד בפיתוי.

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לציפוי

אופן הכנה

  1. לשים קמח ושמרים בקערת מיקסר ולערבב לאחר מכן להוסיף את יתרת המצרכים ולערבל לכדור חלק( רשמתי כוס ורבע מים לשים קודם כל כוס ולאחר מכן בהדרגה את הרבע אם צריך)..ראו תמונות למטה. ואז לכסות את הקערה ולהתפיח את הבצק לחצי שעה.

  2. לאחר התפחה של חצי שעה לפתוח את הבצק על שיש מקומח וליצור צורת עיגול.( בעזרת קורצן).לחמם על הגז מחבת טפלון ולגן מכל צד ..(אתם תדעו שזה מוכן שהצד הראשון מתנפח )