לןגן

שוקיים עם תפוחי אדמה ובטטה ברוטב צ'ילי בתנור

מאת: ויקי בן טובים, פורסם: 22/08/2016 | 14:41
שוקיים עם תפוחי אדמה ובטטה ברוטב צ'ילי בתנור

תקציר המתכון: ארוחת צהריים שלא נשאר ממנה פירור!!!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה יש להניח את התפוחי אדמה, בטטות, שוקיים.

  2. בקערה נפרדת יש לעשות את המרינדה: צ'ילי מתוק ותבלינים. לערבב טוב ולשפוך לקערה. אם תרצו ניתן להוסיף עוד צ'ילי.

  3. להעביר את הכל לשקית קוקי ולתנור 190 מעלות כשעה.