לןגן

קציצות גונדי

מאת: ויקי בן טובים, פורסם: 22/08/2016 | 10:35
קציצות גונדי

תקציר המתכון: קציצות הגונדי מככבים אצלנו בבית כל יום שישי בצהריים לצד "חורוש" פרסי ואורז לבן. מתכון של חמותי היקרה בת שבע בן טובים.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למלא סיר רחב ועמוק במים עד שירתח

  2. להוסיף תבלינים, מרק עוף, כורכום.

  3. להכין את הקציצות: טחון עוף, בצל, חומוס, ואת התבלינים : מרק עוף, כורכום, פלפל שחור ולערבב טוב.

  4. להכין את הקציצות שמעט גדולות יותר מקציצות רגילות ולהכניס לסיר הרותח.

  5. מוכן בערך לאחר חצי שעה.