לןגן

עוגות ביסקוויטים אישיים

מאת: קרן הרוש, פורסם: 06/05/2015 | 15:11
עוגות ביסקוויטים אישיים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את השמנת, הפודינג והחלב.

  2. להרטיב כל ביסקוויט עם חלב/יין מתוק.

  3. לשטח בתבנית ח"פ

  4. לזלף קרם מעל כל ביסקוויט ולכסות בעוד ביסקוויט רטוב

  5. לזלף שוב מעל ולקשט בקליק ושוקולד מריר מומס.