לןגן

ספינג' מרוקאי

מאת: קרן הרוש, פורסם: 06/05/2015 | 15:03
ספינג' מרוקאי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנפים קילו קמח לקערה.

  2. שמים את המלח, הסוכר והשמרים

  3. מים פושרים

  4. ללוש את הבצק שהוא רך ודביר ומכסים לטפיחה למשך 40 דקות

  5. מוסיפים את הביצה ולשים שוב לעוד הטפחה של חצי שעה.

  6. להרטיח שמן ולהתחיל לטגן עם ידיים רטובות עד להזהבה