לןגן

בצק עם תפוחים

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 21/08/2016 | 20:26
בצק עם תפוחים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מעבדים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד ולהניח במקרר למשך שעה למנוחה

  2. מוציאים את הבצק, לשטח ולקרוץ פרחים

  3. להפוך תבנית שקעים (תבנית מאפינס) ולהלביש את הבצק על התבנית ההפוכה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות בערך

  4. מכינים את המילוי: שמים בסיר את כל חומרי המילוי ומבשלים על הגז כחצי שעה

  5. מגישים עם כדור גלידה