לןגן

חצ'פורי

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 21/08/2016 | 18:55
חצ'פורי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

לפני האפייה

לפני סוף האפייה (לא חובה)

לציפוי (לא חובה)

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל המרכיבים (מוסיפים את מלח בסוף) עד לקבלת בצק אחיד ומניחים בצד לכחצי שעה להתפחה

  2. מכינים את המילוי: מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה

  3. מכינים סירות, ממלאים (אפשר להוסיף את מרכיבי הציפוי על הסירות - לא חובה), מורחים חלמון, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה

  4. לקראת סוף האפייה מוציאים את המגש ומוסיפים ביצה על הסירה, מלח ופלפל שחור ומחזירים לתנור