לןגן

סלט פסטה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 21/08/2016 | 18:43
סלט פסטה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים

  2. בתבנית אפייה קטנה שמים את הבטטה, הפטריות, הפלפל האדום/הירוק, עגבניות השרי ומעט שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש עד לריכוך הירקות

  3. מוסיפים מעט חסה, מעט אפונה, זיתים, רוטב פסטו, הפסטה וגבינה בולגרית מגורדת

  4. מערבבים היטב ומגישים