לןגן

פיצה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 21/08/2016 | 18:25
פיצה

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, השמרים, הסוכר, השמן והמים, לאחר מכן מוסיפים את המלח ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד ומניחים בצד להתפחה למשך חצי שעה

  2. מחלקים את הבצק ל-2 כדורים, פותחים כל כדור וחותכים מסביב הבצק פסים

  3. בכל חלק ממלאים במעט גבינת פרומעז, גבינה צהובה מגורדת ורוטב פיצה (מעט מאד)

  4. לאחר המילוי מקפלים פנימה ואת האמצע ממלאים ברוטב פיצה, פטריות, עגבניות שרי, בצל, עלי בזיליקום וגבינה

  5. מורחים מסביב פסטו, מעט חלמון ומפזרים שומשום

  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה בערך