לןגן

בורקס עם בשר

מאת: ויקי בן טובים, פורסם: 21/08/2016 | 14:56
בורקס עם בשר

תקציר המתכון: בורקס בשרי מפנק

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הבשר והתבלינים עד שמתבשל.

  2. בתבנית גדולה מניחים נייר אפיה ועליו שכבה ראשונה של בצק עלים.

  3. על השכבה הראשונה להוסיף את המלית בשר ולכסות מעל שוב עם עוד שכבת בצק.

  4. למרוח ביצה טרופה מעל ולפזר שומשום

  5. לתנור 180 מעלות כ - 40 דק' או עד שהבצק מוכן משני הצדדים.