לןגן

מחמאר

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 21/08/2016 | 14:16
מחמאר

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות

  2. מבשלים את תפוחי האדמה עד למצב רך ולמעוך לפירה, לקרר לטמפרטורת החדר

  3. מערבבים היטב את כל החומרים ולהוסיף את הביצים הטריות (מערבבים אחרי כל ביצה), להוסיף אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור וכורכום

  4. מעבירים את התערובת לתבנית (אם זה תבנית אלומיניום אז נייר אפייה בתחתית) ומכניסים לתנור ל- 35-40 דקות בערך

  5. בודקים עם סכין שהפשטידה יציבה לפני שמוציאים מהתנור

  6. אם הפשטידה יציבה, מוציאים, מקררים ומגישים