לןגן

מאפה מלוח

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 21/08/2016 | 11:52
מאפה מלוח

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מעבדים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה, פותחים את הבצק, קורצים עם קורצן ומניחים בתבניות מאפינס משומנות מעט

  2. מכינים את המילוי: מערבבים את הגבינות עם תרד חלוט וקצוץ (לחליטה: מרתיחים סיר עם מים, בזמן הרתיחה מכניסים את התרד ל- 3-4 דקות) ומלח (לפי הטעם)

  3. ממלאים את הפרחים ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 20 דקות בערך