לןגן

עוגת סברינה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 21/08/2016 | 11:20
עוגת סברינה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

לקצפת

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את השמן והסוכר

  2. מוסיפים את הקמח תןך כדי הקצפה, לאחר מכן מוסיפים את הסולת, סוכר הוניל ומקציפים הכל יחד עד לקבלת בלילה חלקה

  3. משמנים תבנית (או תבניות קטנות), שופכים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות (בודקים עם קיסם)

  4. מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה על הגז את הסוכר עם המים, כאשר הסירופ מתחיל לבעבע, מוסיפים את הרום, מורידים מהאש ושופכים על הסברינות לאחר שהן בטמפרטורת החדר

  5. מכינים את הקצפת: מקציפים את כל החומרים לקצפת יצבה, ממלאים שקית זילוף ומזלפים על הסברינות כשהן קרות