לןגן

בניצה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 21/08/2016 | 10:50
בניצה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לפני האפייה

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל הגבינות והביצים ומתבלים עם מלח ופלפל שחור (אפשר להוסיף תרד)

  2. מחממים תנור ל-180 מעלות

  3. לוקחים דף פילו, משמנים בעזרת מברשת ומניחים בתבנית הרצויה

  4. שופכים מעט מהבלילה לתוך התבנית

  5. לוקחים 2 דפי פילו, משמנים ומניחים מעל הבלילה

  6. חוזרים על אותן הפעולות, משאירים מעט מהבצק בצד

  7. חותכים את שאריות הבצק לחתיכות, משמנים ומקשטים את המאפה

  8. מורחים חלמון, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 40 דקות בערך או עד לקבלת הצבע הרצוי