לןגן

סברינות מושלמות וטעימות

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 19/08/2016 | 15:39
סברינות מושלמות וטעימות

תקציר המתכון: סברינות מבצק מושלם (:

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לסירופ

לקצפת

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם חלק וו גיטרה לערבב קמח ושמרים לאחר מכן להוסיף סוכר ומלח ולערבב לאחר מכן להוסיף את הביצים ותוך כדי עירבול את החלב והחמאה לערבל במהירות בינונית עד לבצק נוזלי וחלק זה בסדר(ראו תמונה למטה) ואז לכסות הקערה ולהתפיח שעה.לאחר שעה לקחת תבניות שקעים לרסס בתרסיס שמן שמיועדים לסברינות לשמן ובעזרת 2 כפות למלאות כל שקע רבע גובה מהשקע ואז להתפיח עוד חצי שעה .לבינתיים נעשה את הסירופ..לוקחים סיר שמים סוכר ומים ומערבבים עד לתערובת סמיכה להוריד מהגז ולהוסיף 1 כפית רום.ולערבב

  2. לחזור לסברינות...לחמם תנור 180 מעלות ל10 דקות ולהכניס את הסברינות לתנור ל20 דקות. שהם מוכנות לבזוק את הסירופ על הסברינות שיהיו מכוסות.ושיתקררו...לשים את הקצפת ומעל דובדבן.